torsdag 25 februari 2010

Jag har aldrig skrikit så högt

I söndags delade vi en flaska vin till middagen vilket var ett tag sedan vi gjorde. Barnen var hos våra respektive ex så vi hade huset för oss själva. Susanna hade tidigare sagt åt mig att göra i ordning på övervåningen vilket betyder att bära upp lådan med leksaker och att sätta fast metallöglorna i golvet.

Efter maten gick vi och duschade och Susanna släppte ut mig ur min tub. Det är skönt att få raka sig och göra sig helt ren emellanåt. För att bli lite varma kröp vi ner under täcket och jag kunde naturligtvis inte hålla mina fingrar borta från hennes kropp. Något av det bästa jag vet är att få ha min tunga mellan hennes ben, hon smakar så gott och det känns så sexigt när hon reagerar på min beröring. Med viss tvekan lät hon mig komma in i henne men hon knuffade bort mig efter någon minut eller så. Det är hennes dilemma, hon njuter av att känna mig i sig men tycker om hur jag blir när jag är inlåst och inte får orgasm. Ååå om man kunde få äta kakan och ha den kvar.

Jag kände hur hennes andning ökade och orgasmen höll på att byggas upp och då slutade jag att slicka. Eftersom vi skulle upp på övervåningen förväntade jag mig att hon skulle vilja ha orgasm efter att hon lekt med mig. Susanna blir överkänslig när hon har fått orgasm och brukar inte orka mer än en åt gången. Hon tittade oförstående på mig och tryckte ner mitt huvud igen och den här gången stannade jag kvar tills hon fick en kraftig orgasm.

Hon sa åt mig att gå upp i förväg och ta på läderbojorna, och när hon kom upp hade hon tagit på sig en svart blus och inget annat. Mitt i taket sitter en kraftig stålögla där hon fäste mina handbojor med ett rep. De andra öglorna hade jag satt fast i golvet på varsin sida och hon spände ut mina ben åt varsitt håll.

Det var ett tag sedan jag blev piskad och jag var kanske extra känslig idag? Susanna gillar att värma upp mig och sig själv med en mjuk flersvansad läderpiska. Den låter en hel del men gör egentligen bara ont när Susanna träffar mig lite längre upp vid höften och runt sidorna. Sen har hon ett antal olika piskor och spön att välja på och hon använda många. Men det som gjorde ondast och fick mig att skrika högt det var bröstklämmorna och det tyckte jag var konstigt. Klädnyporna hon sätter i min pung brukar kännas ännu mer men idag var det alltså bröstklämmorna. Och det är naturligtvis när hon tar av dem som de gör som ondast. Hon vet det och hon är där med sina fingrar och sina tänder. Jag skrek rakt ut. Jag har aldrig skrikit så högt förut, och hon skrattade. Inte elakt och inte nedlåtande, hon tyckte bara att det var roligt. Jag älskar henne.

Jag tycker att träpaddeln är den otäckaste och hon brukar ibland (ofta) ta fram den på slutet. Jag måste räkna högt när hon använder den på min bak och den här kvällen blev det femton slag. Om två veckor kommer barnen att vara borta igen. Hon har sagt att jag har den tiden på mig att göra något speciellt för för henne annars kommer den fram om två veckor igen. Jag går och suger på vad jag ska hitta på.

Hon släppte ner mig från taket och tog ett av repen och fäste i mitt läderhalsband. Sedan ledde hon runt mig som en hund och gav mig kommandon som "sitt", "ligg" och "gå fot". Var jag inte snabb tillräckligt fick jag ett rapp från henne. Det var första gången hon behandlade mig som en hund och till min förvåning kändes det inte alls konstigt. Det var som helt naturligt att göra vad hon sa åt mig. Hmm...

Efter en stund tyckte hon att jag hade förtjänat en orgasm men eftersom hon redan hade fått en fick jag göra det själv. Hon la mig ned på rygg på golvet och gränslade mitt ansikte. Hon lät mig slicka henne samtidigt som jag gav mig själv en orgasm på... tja, 10 sekunder kanske.

Jag har fantiserat om att slicka henne ren efter att jag har fått orgasm i henne, eller om hon har varit med någon annan man men jag har aldrig provat. Lusten rinner av mig med orgasmen som för så många andra män. Idag tog hon ett par fingrar av min sperma och stack in dem i min mun. Det smakade bara salt.

Jag älskar den kvinnan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar